Monday, 20 May 2013

bersama sahabat

Assalamualaikum and hi

well, last friday should be my working day but my friends came to my office so we went out for lunch.
sebenar i have no idea aku keluar on what date, i forgot.
i swear, dlm my memory, all i think is Iskandar whatsapp me saying we all going out on Thursday but I rechecked my blog, the last update was on friday,
i couldnt think more cause i will get massive headache later.

i think i should go and have a check to a doctor cause most of the time i'll blackout. time nak bagitahu orang memang excited, cite punya cite tetiba lupa. then i will keep quiet and think it back. i swear that was the worst thing about me. even my own cousin pun i forget. i mean i dont forget them 100 percently but some about them i will forget. for an example like her/his name, how old is s/he.. my mum usually get pissed and she said penyakit kau ni dah teruk. noooo mana ada, i just forgot, nanti ingatlah balik...

i dont know lah kalau aku dah kawin mcm mana, first night tidur dengan husband, tomorrow lupa yang aku dah kawin actually HAHAHAHAAH. Like this one situation, i slept with pika, which is one of my best cousins, tak ingat kut yang aku tidur dengan dia.when i woke up, nampak dia depan muka, and i scream like crazy. i almost fall from the bed sbb cuak. then she woke up siut, but she still mamai. i laughed crazily on bed, the continue tidur hahahaha itu baru dengan pka, orang lain taktahulah.

ada satu time, tidur dengan mel, one of my ex classmate. camping kut, and we slept in the tent. Mazreen, Dayang, Mel and I. I tidur sebelah Mel, i dont know what happen but the next morning mel kata she had a great conversation with me last night. time tu i think, i dah tidur maybe i talk in my sleep kut then she layan. hha

back to the story...
iskandar, jha, jha's boyfriend and i went out for a lunch. pening punya nak decide makan apa, we end up having a lunch at domino. weh seriously malu, weh, even jha almost taknak admit im her friend.
nak masuk kedai ni, takboleh bukak pintu. i try the hardest that i can to push it and knock sbb iskandar dah masuk. lama2 i gave up, i pusing blkg, i cakap "jha...siutlah aku takboleh nak bukak pintu ni" buat muka kesian then she smirked, she pushed, one time je weh, dah bukak, then i laughed mcm org btl... makcik tu gelakkan aku :"( sampai hati...

jangan tanya kenapa aku buat muka tu. sebab aku tngah makan, then iskandar kacau tak bagi aku amik gbr
he even cubit aku, lebam memang lebam, biru bulat je. geram je aku tgk... tapi apakan daya, dia seorang lelaki dan aku seorang perempuan. aku hanya insan yang lemah, ecehhhwahh ayat poyo dah keluar :p
we ate 2 boxes of pizza and 1 box of garlic bread. uh sedap. aku dengan iskandar je makan sbb bf jha and jha cm malu2 then mula flirting depan kitorang...
jha mmg tak makan onion, then iskandar suapkan garlic bread dkt dia hahaha but she don't know at first,
sedap kot garlic bread, why she tak suka? :(

dah lepas makan tu semua, kitorang hantar bf jha, semua rumah dekat2, tapi iskandarlah rumah jauh...
dah hantar tu kitorang jalan2 area rumah, damn i hate my turn. dah sampai cheras diorang bagi aku memang aku biasa... dari cheras nak ke taman tasik aiyooo scary. nak balik rumah aku pun aku tak ingat jalan sebab jalan teratai tu cam errrr banyak sangat simpang. pening den... aku tak tahu macam mana orang yang tak pernah datang rumah kitorang then tetiba nak datang... hahaha memang gerenti sesat. i feel pity dekat armand lah cause dia dahlah naik taxi, then the driver pun taktahu mana tmn perumahan aku.. eish2, kesian :p

whatever it is, i phobia sikit sbb i almost hit someone... then aku tak reverse or tak kedepan. aku stay tgh2 tu then iskandar dah mula mengucap hahaha dia a bit mrh, but alah marah dia tu tak cuak lah :p
sekejap je marah dia, lepas kau tickle dia, okaylah tu
except kalau dia putus cinta tu jangan kacaulah, kalau nak mati, silakan XD

lama2 dari kata nak keluar lunch sampai office hour nak habis tak balik2 office, terus balik rumahlah.
gambar banyak dekat macbook is, geram sangat sebab dia kata nak send but tak send2 pun mhmmm

okay then,,, chiao

No comments:

Post a Comment

:)