Monday, 29 April 2013

sukan + politik = apa ni?

Assalamualaikum,

on sunday, which is yesterday was a sport day for my brother's school
i woke up early sebab terpaksa
haihhh
then i told my mum, no need to go cause mikael pun tak active in sport, maybe.
suddenly she get crossed so i pergi jelah haha

when we arrived there, haih
belum apa2 dh mengeluh cause the field is so crowded with the parents, teachers and kids...
lepas tu kitorang cari ah tmpt duduk smua, blm relax lagi, my mum dh forced me to take the foods, kat situ ada org sediakan breakfast and org jual jugak
tak menyesal aku beli
sedap gila plak, hahah

mikael tak boleh blah, menangis when he does the marching
aku tadika punya excited taktahu pesal
dulu aku tadika aku rumah merah, naik primary sampai form 1 rumah kuning, form 2 til 5 rumah hijau. serious bukan fav color aku
hahaha

merah boleh diterimalah

then time aku menang acara aku dpt medal pe smua
mikael punya sport day sekolah mcm tak best do
sumpah aku cakap

aku nye tadika sport day waaaaaay better than him
kitorang dance lah, apa lah
best tau, hehe

btw mikael menang gak, tapi number 2
aku mati-matian igt mikael dpt medal, tapi dpt beg. mcm orang pergi rumah org kawin tu
aku dh totally pelik dgn skolah ni
aku dulu tadika riang, riang 24/7 hahahaha
mikael tadika pasti
stress aku tgk cikgu2 dia haha mcm xde semangat
yang mc pun cikgu, aduhh naik pnt mendgr
tah pe menda mrepek dia ckp, mcm x rehearsal sorang2 kat rumah
melalut je, nk borak pn pgg aja mic,

paling wtf lg (sorry terkasar bhs) bila bkk beg tu isi pamplet pas (tk thu spell wtv)
apa motif bagi risalah mengundi dkt bdk2?
nampak sangat kemaruknya
dah tu org pkr dok bagi aku badge undilah dia
aku cm oh ok

most annoying moment when org pkr tetiba bagi ceramah
this women said "mari kita hapuskn tol, mari kita ambil putrajaya...."
seriously? kau nak ambil putrajaya? for what? bn punya ssh2 buat bdr, kau nk rmpas..
buatlh bandar sendiri
serious kau kutuk bn mcm2, nmpk sgt teruknya diri kau
bukan nk ckp aku sokong bn and anti dkt pkr and pas
oh bukan
i tak sokong any parti yet sbb im 18
tk cukup umur pun but i just dont like apa dia cakap and c'mon lah
ini sport day, bukan time ceramah
or whatever it is
kau nk org undi kau, or your party, cakaplh elok2

aku takpernah nmpk org cmni before
serious pelik -,-
mmg aku balik, mandi and tidur
lg bgs....

no wonder lh riot sbbkn mulut aja
whateverlah
not my business
chiao
xx

No comments:

Post a Comment

:)