Saturday, 20 April 2013

Sarawak

Assalamualaikum and holla

so today was the second day im at sarawak
It's pretty hot here
Eh.. no..
IT'S FREAKINGGGG HOT HERE
tk malaysia lah kalau tak panas kan

im kinda miss home, miss my friends, miss my pets and also i do miss farhan :'(
too bad he dont contact me...yet

I hope he doesnt say to his friends that im so stupid to believe to his words
kwn aku lak kata aku ikut emosi sgt
Lol. am i? yekot

Wtv

So ytd,my first meal was Mee Kolok
dh brp byk kali dh asyik makan benda yang sama. sedap tu sedap
And different kedai serves you differently
Ada yang serve cantik2 like letak a lot of veges
Ada yang letak fishcake
Ada yang too simple, sampai mee dgn soup je lol

so today was the second day.
buat apa je lagi kalau tak shopping
and cuci mata

Aisehman

Sini lakinya ramai yang hot hot
hahaha tapi xde sorang pun yang memikat hatiku w/pun ada rupa
Lol ayat tableh blahhh

:p

kalau nak g sarawak
Or any other states in malaysia
Paling penting bwk sorang yang duduk di negeri tu
Sbb kalau nak beli brg, diorang sure akan charge brg tu mahal2
Mcm aween stay kl, pergi sarawak tgk lampu je pun
Diorang charge sampai 70 80 n above
Kena dgn pakcik ni, 50 and boleh tawar harga lagi

Haihhhh perangai2

Wtv it is
Today was fun
:)





3 comments:

:)