Tuesday, 16 April 2013

pen


gambar ni takde kena mengena pun dengan blog title
:3

oh btw hi, assalamualaikum
& good afternoon


lagi satu gambar yang takde kena mengena
hahaha
well im freaking bored actually
i've done all my works so yeah
what should i do now?
the answer is blogging
*perut berbunyi*
tetiba :3 uhmmm laparnyaaaaa~
idk why nowadays i dont have any appetite to eat
tapi kelaparan itu memang rasa

since my first day of working til now
uh boleh lah tahan
it's boring when you've done your work and you don't know what to do
hah nak tengok tv but customers ada
so you cant sit there and watch while the customers is still around
sebab diorang kuat complain
i dont like complaining from them
tak pasal-pasal, diorang taknak datang lagi
haaaa kapok kau

worst thing happen in this office is
aku takde pen
kwajaq, semua kedekut nak bagi
pi simpan sampai pen diorang habis ink
dan aku asyik meminjam

paling aku benci dialog ni

me; aween nak pen, aween takde pen
someone: nah
me; nak yang baru
someone: ala masih ada ink lagi, gunalah

arggggggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhh
what is this?!!?!??!?!?1
company jugak beli pen,
ayah aku jugak keluar beli
why cant i have a pen?!?!
my own pen?
hahahaha pasal pen pun boleh jadi issue
:3

yelah, aku kerja memang guna lappy
key in semua
but i do need pens to mark it down
or write anything...
akhirnya, pensil juga ku gunakan
kasihaaaannn daku

bila orang lain guna pencil,
katanya macam budak sekolah rendah
orang disini terasa do

-.-

'sabar itu separuh daripada iman'

okehokeh
sabar jelah
xx


No comments:

Post a Comment

:)