Wednesday, 17 April 2013

Pabila bercouple dengan orang yang kedekut

Assalamualaikum

After beberapa orang datang untuk mengambil cheque,
my colleague and I having a gossip just now
pergh gossip
biasalah, perempuan mana yang tak bergossip (me, i hate gossiping unless im bored and im gonna create up some crappy stories)
so yeah...

so the story begins,
how it's begin?
ha, cemgini tuan2 puan2

semalam lunch i ate a bread, itu lah lunch itu lah dinner
hari ni breakfast pun tak makan, sbb terlupa
lunch pun cemgitu je
eh eh lari topic pulak

well, kitorang macam takde kerja so kitorang gossiping pasal Anep,
the guy who work for my dad also hantar i pergi tapau makan
dah tu dia pau i suruh beli doughnut for him
i pun beli dh tu terlebih plak duit
so i asked him for 1 buck
perrrghhhh kedekutttttssssss
aween bukannya belanja :p

dah balik office dia boleh plak mintak duit seringgit
hahahahaha
so teringat cerita psl smlm terus ah jd topic hrini

lg pun si A kata yang anep kalau klua dengan girlfriend dia
dia akan kluakan 25 and ppuan dia pun 25
takpun sorang kluakan 50 jd 100
pergggggggggghhhhhhhhhh
thank god i dont have boyfriend liddat
aku ckp mcm aku ada boyfriend pulak

kitorang otak pun dah pikir mcm2
first imagine nak makan
pinggan kongsi, cawan kongsi
minum air satu gelas dua straw
konon nak romantic tapi kedekut
hahaha

dah tu pulak si A kata if diorang klua makan
just nasi goreng dgn sirap
HHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAA
nk save duit pun beragak lh
lgipun Anep kaya sebenarnya
haaaa
siut je perangai :p

dh tu tak psl nanti kawin
pelamin satu
tak pun kawin sekali blah perempuan je
hantaran pun belah ppuan
hahahaha nak save duit sgt katanya
:p

KATANYA

tgk movie tak psl2 book 1 seat
hahaahahahahaha teruk sia
teruk betul perangai
tak kisah kalau nak jimat
tp agak2 lah
:p

and most of this story is rekaan
yang balance tu betul

since yesterday kalau tersempak dgn aween
sikit tanya singgit anep mana
lol habis my 1.50 mana?
:3

hahahah
kes duit donut bleh jd isu
nak pau donut mahal
lepas tu nak belanja donut makcik blkg 1 dpat 3
hahahahah NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

LAWAK...LAWAK
klah chiao ;p

No comments:

Post a Comment

:)