Monday, 29 April 2013

Dinner in westin

Assalamualaikum,

nowadays, lily mcm lambat update blog in time, sbb wifi dkt rumah tkde so kalau nak guna tablet kena masuk sim card
itu yang paling malas skali nak buat, jadi kalau nak blogging pun kne update dekat office
pc boleh je guna but sama je internet takde kan
so yeah

kesian gila kan? :p

so hari sabtu tu, bangun serious lambat.
tapi taklah lambat sangat, bangun mcm time subuh but tido balik. sabtu jarang kerja sbnarnya.
tak tahu kenapa, maybe malas kut hehe
lagipun petang tu ada driving class and tetiba ayah ajak kitorang dinner at westin

so lily bangun pukul 11 pagi ah camtu
sebenarnya dlm kul 6-11am , on off je tidur
bangun pun sebab ibu asyik panggil
tapi cara dia kejutkan, memang takbole blah

"aween, bangun!"
"je, oh je!"
"mana manja ni?"
"manja ibu mana ni?"
"ween! bangun!manja?"

oh damn, tak perlulah manja2 ni!
pls!! jangan!! hahahaha. bila masa tah aku manja, memang taklah :p
dah lama duk panggil manja je mmg bangunlah aku, nak tidur balik tkboleh
after dah siap2, dah wangi2, :p . pergilah turun and lunch with my mum and mikael
pergh sedaplak menu, chicken steam with veggies omggggggggggggg

mak aku kata bagitahu org lain itu aku yang masak, mmg taklah aku nak menipu. tetiba orang tu suruh aku masak, mampui aku kaku je. seriously, sedap gile but syg skali igt nak buat sampai dinner but ayah dh ajak makan kat westin
well westin ni sbnrnya dkt dpn pavy je....

bila tgk pavy kan, aduh. dh lama tak pergi sana weh. btw kita bukan bdk2 pavy ok? pergi sana pun sbb nak shopping je, maklum ah tk berduit skrg!!! so im forbidden pergi sana
cheh, poyo je. haha

so minggu depan maybe pergi pavy. hari sabtu. insyaalllah. siapa nak teman saya? :p
mggu dpn bru aku "merendek" kl. aku pun tak sure bahasa apa tu. mak aku kata bahasa rempit. cousin aku lak kata bahasa jowo. relatives kata bahasa india.. ah sudah!! mana satu aku nak caya pn tkthu

back to the story..
dkt westin, i swear i ate a lot
omgggggg, hahaha western food la, seafoods lah, sushi, and mcm2
but i had the best night ever ah time tu
:p

chiao
xxx

No comments:

Post a Comment

:)