Monday, 29 April 2013

best conversation ever

Assalamualaikum,

well last night been the best night ever
one of it is mr x texted me
second, one of my bbm friend ajak on the phone dgn dia

actually dah 2 hari dah asyik bbm dgn dia,
and dia pemalas gila nak type so dia ajak borak
knl dia dh lama lah jugak and i thought dia not a good chatter.
that's was my first impression towards someone i baru kenal

taktahu knp..
time bbm punya ah kelakar
kenakan dia was my favourite thing to do
memang bergaduh je ah kitorang. bukan gaduh apa pun
dia knekan aku, aku pun kne kan baliklah
lama2 aku rasa, dia ni not bad ah sbb dia tk sombong and wayyyy to funny
org igt aku gile dok gelak sorang2
kwajaq dia cara dia kenakan aku hahaha
and dia pun kuat carut en
tapi aku tak terasa apa pun, tak amik serious

so mlm td agak lama ah jugak dia asyik ajak borak tp aku dok kata esk lah, tgkla mcm mana. lagipun aku dh lama tk on the phone memalam, last person mr x ah siapa lg
so skrg ni kita bagi nama dia k
aku igtkn si k ni dia nak call aku, last2 dia nampak aku gne digi terus cancel
kwajaq kuasa 2
hahaha so jwpannya akula yang call dia

part on the phonelah best, tetibe dia cerita about dia punya life story, apa dia buat dlu and it's kind of secrets so takperlulah tahu eh?
haha, laju bebenor dia cakap yang peliknye aku takde pun suruh dia ulang balik and i understood wtv si k ni cakap
mmg talkative aku jadinya mlm tadi
hahaha mmg bahan dia jelah
dia pun cm babi kau kan? siot je mulut. cili kang baru tahu
lagipun aku mmg suka dgr background story seseorang hehe
tapi aku takde ah bgthu org lain or buruk2 kan dia
aku tk la sejahat tu walaupun org tu seteruk mana pun


bile aku rse cm dh tkbleh nk thn ngntuk n serious dh lewat
kitorg pun cm ok lh nk hang up dh
tetiba dia suruh aku kejutkn dia pagi td, amboi banyak cantik muka dia ah
hahahaha, dh lh sampai bgthu "esok pagi kau ada kerja. kau kne kejutkn aku sampai aku bangun. klo tk siap ah" amboi sampai begitu sekali haha
aku call mmg dia tk jwb, dia tk dtg kerja tu mmg aku tkthu lh
sbb banyak kali aku call
dari pkul 6.30 aku bangun sampai kul 9 aku dok text and call dia
still the same
aku pun mcm ah lantak kau la
hahaha

malam tadi dia kata thanks sbb call dia and layan dia
awhhh, sbb dia kata sesetgh org tk layan dia sbb dia kasar
mmg cara dia cakap kasar, aku mengaku jugak
tapi aku kesah apa dia lembut ke kasar
sbb itu dia, tkkan aku nak change someone and let them pretend to be someone else?
btl tk? sdgkan aku pun rimas kalau org buat mcm tu kat aku
bagitahu aku ptt jd ni jd tu
oh pls lah no
unless klau kau nak aku jd seseorg yg baik itu bgslah
lagipun there's this quote
"i'll treat someone based on how they treat me"
aku tak mcm tu, mostly aku ikut perangai dia
so bila borak tu mmg boleh keep on going
tapi aku peliklah jugak why aku tak banyak ckp if mr x dgn aku otp
usually dia yg  ckp hahah
kalau dgn si k jangan harap. aku asyik cut line je :p

dpt kwn yg gile2 ni best
yg boleh sama genglh kata org
ayat paling siut dia is "kau mesti banyak layan laki en?"
kurang ajar
hahahaha, aku layan laki if dia relatives dgn aku or kwn lama je ok
yang baru2 nak intro ikut mood
tp usually mls

hha and aku paling suka dia sebut nama panjang aku
tersasul sasul ah
takbole blah
sampaikan kata "i should practise this"
-,- lol

okylh
that's all for tonight
chiaoooo
xxx

No comments:

Post a Comment

:)