Thursday, 27 December 2012

Vacation @ kapar : Part 2

25th December!!!

Penganut kristian sedang membusykan diri dengan perayaan mereka iaitu CHRISTMAS
well, Merry Christmas to they all

Fyi, kitorang pun membusykan diri jugak, bukan sambut perayaan mereka tetapi sambut birthday Mak Ngah.
 'Happy Birthday To You
Happy Birthday To You
Happy Birthday To Mak Ngah
Happy Birthday To You' 

On Christmas morning well i didnt sleep well lagipun time tu dah after subuh, i've got a weird kind of dream hahaha i dreamt that i was in my bedroom, alone, in dark. And suddenly, i opened my eyes and i saw Pka's face right infront of me, weh gua menjerit depan muka dia weh. mengigau tak bertempat wahahaha! dah menjerit tu takpa, ni sampai Pka bangun terkejut.
teruslah lepas tu gelak sorang2, yang lain still tidur lagi hahahaha
memang tak boleh belah...sebaik tak tampor dia

Beberapa jam kemudian, semua orang dah bangun and we all getting ready sebab nak pergi jalan2
:) :) :) :) :)

 from left : Kak Ain, Mak Ngah, My Mom, Me, Mikael,Pka and Syirah




 ^this pictures been taken on a tram yang membawakan kami ke Bukit Malawati, Kuala Selangor :)

masing2 muka happy je :p hahaha

 i dont know why my fringe are so straight hahaha
  my dad said he saw this from the sea.. opps lupa nak habaq, my dad actually went to the sea for fishing :)
so we all je yang jalan2 :D

 *our tour guide. haha she said she's been here for 14 weeks for her uni stuff so probably she knows more than us do*

 can anyone see where is my dad will be? = O hha

after we all sight-seeing, it's the time for us to go to the museum
 umm kak fatin why so sebok? :c
 Raja Jemaah bt Raja Ahmad is our ancestor, no kidding.
time ni memang dengar ceramah from both of the adults about our families trees.
sungguh memeningkan and banyaknyaaaaaa!
 Ha kau begitu banyak nya ancestorsssss ni :o
semua pun sebok amik gambar
"cinta pandang pertama"
bak kata fatin najiha




 waaa takutnya i :p
 diva matsalleh baru turun malaysia :p
after we all habiskan masa di dalam musium, kitorang berangkatlah ke bawah and hanging outssss
masa kitorang turun bukit tu, adalah beberapa lotong
they called it lotong, it's a kind of monkeys yang jinaknya la hai :)



 ngaaaawwww <3 :p hahaha


 otw turun daripada bukit malawati :D kesian le muka kita separuh :"(
 le faces

while updating this, im listening to

Cher Llyod - With Ur Love ft. Mike Posner



Cher Llyod -Want U Back ft. Astro (Official Video) 

Becky G - Problem (The Monster Remix) ft. will.i.am

 

XOXO

No comments:

Post a Comment

:)