Thursday, 27 December 2012

Vacation @ kapar : Part 1

Assalamualaikum para pembaca sekalian,
holla holi holeyyy!

On 24th of December, my families and I went to this place called Jeram. I guess i pergi Jeram, ke Kapar ke Jeram ke Kapar? k dah pening. hahahaha! anyways, first my mum ajaklah kazen2 ikut sekali. first my mum tanyalah dekat Pka and Syirah. Last2, kakak dia si Ain pun ikut sekali :p so bile dah Kak Ain pun join, surely ajak kazen lagi satu, Kak Fatin :) dah ajak Kak Fatin tu, ajak mak dia sekali. HAAAA, KAN MERIAH TU!!!

^Haaa kau! nak amik gbr pun kena kacau... :p


*gambar2 ni diambil sebelum nak pick up cousin2*

Pka & Me <3


Sebenarnya takla jauh dari sini (ampang) ke Kapar. Yang membuatkan perjalanan kami jadi jauh is first we all kne tunggu Mak Ngah & Kak Fatin, then we all heading to Shah Alam to pick up the others..
Lepas tu pulak, my dad need to go Klang, to buy something...
Lepas semua ni dah selesai barulah kitorang gerak ke Kapar :)

On our way, pka dengan lawak dia always cheer me up. Bukan senyum or sengih2 je, tergelak berbahak2 la katakan :p

Actually we all tak duduk hotel pun, we all duduk apartmen sahaja
Weh apartmennya luas weh, haaaa kalah hotel biasa hewhewhew
^ and this is the view from the balcony. tak silap, ni tmpt orang main golf :3

^ha dh sampai, apa lagi? posing lerr! :p
from left : kak fatin. kak ain and syirah

after berposing2 bagai, we all pun naik lapar. 
maggie pun maggie lah janji makanan
omnomnom sedapnya :p

^ha yg ni taktahu apa kes :p dok main game je kerja


^ ha yang ni lagi taktahu apa kesnya hahahaha


that's all the pictures that been taken on the first day.
btw after we all memenuhkn perut masing2 dengan pelbagai makanan yang dibawa dari rumah...we all pun pergi lah mandi HA KAU semua excited nak pergi swimming :p

lepas swimming sure penatlah kan and lapar balik so we all makan lah lagi hah tbh (to be honest), i makan 3 cups of porridge and 2 cups of maggie. HAAAAA banyak tuuu hahaha
dah itu sudah, tgh malam makan lagi :p
i dont know why i ate a lot but im happy after that like omg happy gile

at that night, kak fatin menjauhkan diri drpd kitorang cause she wants to study for her upcoming exam but i dont care about it lol and kacaulah dia, we all discussed about college and stuff omg seriously i dont know what to take next year. all my mind is like tengah honeymoon, about kerja or to study memang rasa teramatlah malas nak berfikir haa.... kwn2 semua dh start dh, ada yg sambung stdy awal and ada yg dh mula kerja.

my cousin recommended me to go for foundation first cause she said after that i dah boleh amik degree so i said i'll think about it later Zzzzzzz...

while updating this blog, im listening to this song called :  Ke$ha "Die Young" cover by Becky G - @itsbeckygomez (mixtape)

omg she's so pretttyyyyyy and cute and preeettttyyyyyy!
she even wrote her songs by herself woop ;)
that's it for now :)

xoxo

No comments:

Post a Comment

:)