Monday, 12 November 2012

rempit or w3mp!tz?


-W00P-

well, uolls mesti kebanyakan tak suka ayat2 rempit ni sebab katanya tak faham and pelik
(dan juga alasan lain)
lalu teruslah memalaukan mereka,
paling teruk skali is memaki hamun

eh sian depo kena maki dengan hang,
tak baik tau
HAHA
sbnrnya kita ni dahlah sama2 Melayu, Islam lagitu
Tak perlulah bermusuh2
Kalau ye tak suka pun,
cakaplah elok2.
Someone: "Kalau diorang tak reti bahasa jugak? Camne? Cecita cecita?


^ "aiyooo camne nak jawab ni????"

*bunyi cengkerik* krk krk krk

Kalau diorang tak reti bahasa jugak,
well,


hmm,

elok buat endah tak endah or
in the first place takpayah buat kawan kalau at the end bergaduh

Sebenarnya ayat2 rempit ni dibuat/direka oleh mereka
Diorang ni creative jugak orangnya (in texting style and in my own opinion)
Iyelah diorang boleh hasilkan perkataan dgn plbagai pronunciation.
Tapi ye pun janganlah sampai org tak fhm /:

Another reason, diorang tulis macam ru sebab taknak orang lain faham
but at the end kwn sendiri pun tak faham


haha,

Akhir kalam, biarlah orang tu nak buat apa pun. Janji is a good thing.
Memang rempit salah well notes to -REMPITS- sekalian,
stoplah rempit okay? Ia bukan membahayakan awak je malah orang lain jugak :)

^ OKAY 

No comments:

Post a Comment

:)