Tuesday, 13 November 2012

Iman's birthday party & kenduri

Assalamualaikum semua,

hello hai olla anyong :b

today my fams and i went to my cousin's birthday party at Bandar Puteri...

:D


Well,this is the BIRTHDAY GIRL :D
alim gitu
haha
her name is IMAN :D
she is cute isnt she?:)



Too bad, time kitorang datang, semua orang dah baca doa :(
Ingat nak ambik gambar2 diorang
Apa-apa pun, I still get to snap some pictures k? :D



Ramai orang yang datang
Kaum hawa semua makan dekat dalam while kaum adam semua makan dekat lua :D
seriously sebenarnya ramai sangat
Sebelum kitorang berangkat ke luar,
kitorang lepak2 lah kat dalam,
while main dengan BABY :D


Everyone calling her TI-A (Tiha)
except me cause im calling her BABBBBYYYY :P
comey hor? :D

Sebenarnya time ni perut dah berkeroncong,
dan Mikael (my little brother) dah tak sabaq nak makang
Sampai Dah Macam Ni Rupanya :


^ mana makanan den ni tok sampay sampay. sudu dah ado ni makanan nyo takdok





This is the picture of my mum and Dayah (one of my cousin)
Heh banyaknya lauk depa amik,
habis kerrr? :p


Kucing kiri : HA DAH, HABIS KE LAUK TUU
Kucing kiri: Kalau tak habis bagila kitaaa :D

aik, kucing ni pun tahu nama mak aku :p


Minah salleh : OMG
Mat salleh : STAAAALKEEERR AHHHHH

well apa2 pungg,
selepas sudah memenuhkan perut dengan makanan yang sodap
kami pung bercamwhore lah :D

I do hate smiling cause my smiles are super duper extra scary and ugly
HAHAHAHA
but idk why am i uploading this ugh 
anywaysss , inilah kazen yang paling rapat sebelah family ayah
she's mixed to thailand :D
-W00P-
her name is Yani


this is one of my favourite picture
"smile, it looks good on you"
heh i think so LoL

well apa2 pun, after dah siap gossip2 and camwhoring,
well, saya pun berangkatlah ke bilik budak2 ni,
haih bosang sebenarnya lepak dkt living room
diorang cerita diorang, kita mano paham.
HAHAHA

dkt bilik bebudak ni, pergh CROWDED LIKE I'M AT THE CONCERT - heh sbnrnya takpernah pung gi concert2 ni



Diorang berkerumun dkt sini bkannya apa
dok main ps2 ;p
bukan itu je, dkt sni mcm toy room, penuh dengan toys
tu yang pasal everyone is here :D


Ni Umar, abang kepada Iman
Amboi baru sunat dah main ps2 :p
terror ah lu


While they all sebok main football game in ps2
My dad and I were playing Wooden Blocks 

and my brother were playing this
after we all had a fun time together
my grandpa and grandma wants to go home and the best part is:


My Grandpa: eh marliah meh sini duk atas vespa ni



My Grandma malu sebenarnya :p


kan macam zaman dulu :p
ecewahhhh
hahahaha, dengan vespa dengan ddk togetha-getha nya :p
dengan editnya lagi, terus nampak mcm zmn dlu2 ea? :p

AFTER ALL THAT,
kitorang pun balik jugak
we all pun tukar baju kitorg.


lepas tu kitorang otw to nowhere
tak plan pun nak pergi mana
then tiba2 ternampak UPM
terus teringat kazen (sebelah family ibu)
namanya fatin :p
pagi tadi spttnya dia pun ikut but kereta ayah dia rosak so the plan was cancelled

dgn pantasnya, teruslah mendial number dia
and ajakla dia keluar :p

rupanya kitorang pergi ke KLANG
and makan seafood

ni sebenarnya bukan candid
dia yang posing sbnrnya :p


tengoklah tu banyaknya dia makan :p hahahaha

seriously that was the best day ever
but i dont know why when we laugh so much
sure ada satu time pada hari yang sama kita akan sedih
well it happen to me and it's sucks
anyways,
that's it for now
:D
xoxo

No comments:

Post a Comment

:)